utorok 19. marca 2013

Cesta korunami stromov

Prekrásny výhľad na Šumavu, interaktívne zastávky atraktívne pre deti, adrenalínová sekcia a najdlhší suchý tobogan v Českej republike, ponúka unikátnu novinku na Lipne, ale aj celorepublikový unikát "Chodník korunami stromov Lipno"

Rozhľadňa ponúka dokonalý kruhový rozhľad, ktorý zahŕňa Lipno, Šumavu, Novohradské hory a Alpy.

Vyhliadka na Lipenske jazero šumavskej prírody a za dobrého počasia aj vrcholky rakúskych Álp je odmenou za stúpanie po točitej lávke. Je citlivo začlenená do krajiny v okolí Lipenského jazera a je unikátnym doplnením Active Park Lipno.

Za príjemného stúpania 2 - 6% sa návštevníci dostanú do 40 metrovej výšky. Unikátny pohľad na flóru z blízka, možnosť pozorovať život vtáčikov, robí tento projekt zaujímavy. 675 metrov dlhá drevená cesta zakončená 40 metrov vysokou vyhliadkovou vežou je možné navštíviť každý deň. Dobrodružnú a napriek tomu bezpečnú cestu po lávke zabezpečuje konštrukcia z masívneho lepeného dreva a 75 drevených podperných stĺpov. Drevené zábradlia a transparentné postranné sieť sú zárukou dokonalej bezpečnosti a výhľadu. Konštrukcia sa harmonicky prelína s okolitou prírodou.

Tak už viete kam najbližšie sa vybrať?

A aby váš pobyt vyšiel zaujímavo tak si zabezpečte LIPNO CARD

Prečo si zaobstarať LIPNO CARD:
1. LIPNO CARD Vám umožní čerpať služby nielen na Lipensku zadarmo alebo so zľavou.
2. Získate zľavu na skipas Skiareálu Lipno alebo na chodník korunami stromov a ďalšie dobrovodné aktivity
3. U svojho ubytovateľov získate kartu zdarma.
4. Strávite nad očakávania výhodnú dovolenku!

LIPNO CARD platí celoročne! A teda môžete ju použiť aj na Vašej letnej dovolenky na Lipne!

Kartu je aktuálne možné zakúpiť v predajných miestach, získať zadarmo u svojho ubytovateľa, ak je do systému LIPNO CARD zapojený.

Foto: © Richenza

Virtuálna prehliadka CzechTourism Lipno


Zväčšiť mapu

0 komentárov:

Zverejnenie komentára