štvrtok 5. júla 2012

Dovolenka v Rakúsku

Keď sa povie Rakúsko, tak sa nám v povedomí ukážu zimné rakúske Alpy, ktorá hrá prím. Ale zamysleli ste sa, že Rakúsko ponúka aj v lete bohaté zážitky a zaujímavé atrakcie?

Každý si nájde svoju parketu ako môže prežiť svoju dovolenku alebo predĺžený víkend.

Romantický Baden

Baden, vzdialené od Viedne 26 km, rozkvitol do krásy. Veď zbytočne sa tomuto mestu nevraví mesto rúži.
Viac ako tridsaťtisíc kvitnúcích kríkov kráľovnej kvetín, ktoré opájajú všetky zmysly. Nádhernej kráľovnej kvetín sa korili básnici i milenci. O dôvod viac aby ste tuto krásu zazreli aj vy. Nájdete tu rozárium s 200 ročnou tradíciou šľachtenia cez 860 druhov, ktoré potešia vaše oko.

tourismus.baden.at

Dobrodružné Rakúsko

Tu si vyberie vari každý z toho svojho, čomu sa venuje. Dobrodružný týždeň v Windischgarsten, zahŕňa rafting na rieke Salza. Ponúka množstvo pereji i kaskád. Vyvrcholením je výlet cez kaňon Palfauer. Skalné lezenie na stenách s prekrásnym výhľadom na okolitú prírodu. Prehliadka Čarovnej Sunshine jej šumivé vodopády úchvatné výhľady. Alebo si zastrieľať z lukov? Pohodové bývanie za príjemnú cenu týždenného adrenalínu.

freelife.at

Oddychový Graz

Malý flirt s Grazom, môže prerásť do dlhodobejšieho vzťahu. Veď predsa mesto plné honosných palácov, skryté zákutia a romantické nádvoria ponúka genius loci, ktorá pretrváva až do dnes. Celé epochy počnúc gotikou, renesanciou po krásne baroko ukáže vám kus svetového dedičstva. Leto je pre Graz charakteristické, že sa mení na obrovské javisko európskych kultúr. Toto mesto Dizajnu si vás učarí svojou pohostinnosťou, srdečnými hostiteľmi ako aj pôžitkárstvom štajerských regiónov.

graztourism.at

Wellness Lanserhov

Programovo zameraný na zdravie. Nájdete ho v Tirolsku, kde vytvorila futuristické medicínsko - terapeutické prostredie. Harmonické formy, príjemne jemné farby, prírodné materiály. Tento komplex vyráža dych svojou originalitou. Efekt "zmeny" vyvoláva túžbu po zmene životného štýlu, udržiavať ho nastáva takmer okamžite. Centrum zdravia Lanserhof svojou 20 ročnou existenciou získalo reputáciu regeneračnej a preventívnej medicíny.

lanserhof.at

Foto: © Andrew J. Resch

CK Internet dobré informácie pre každého. Ubytovanie nájdete v pohodlí tu. Letenky si môžete objednať tu. Alebo chcete ísť stopom? Zadarmo cestovný sprievodca.

Follow Me on Pinterest pošli na vybrali.sme.sk

0 komentárov:

Zverejnenie komentára